Another View växer

Another View växer och rekryterar Helena Berglund som projektledande konsult. Helena kommer närmast från fackförbundet IF Metall där hon jobbat som utredare med fokus på energi- och klimatfrågor. Dessförinnan arbetade hon med opinionsbildning och strategisk kommunikation som konsult på Rådhusgruppen City. Helena har en pol. kand. i Nationalekonomi från Stockholms Universitet.

av | 20 dec 2019

Vi är väldigt glada över att Helena valt att börja hos oss på Another View. Tillsammans med våra kunder driver vi förändring med hjälp av kommunikation. Det kan handla om att skapa opinion, förändra en företagskultur eller att utveckla nya affärer. Vi ser att Helenas bakgrund kommer vara mycket värdefull i det arbetet, säger Charlotte Mörner Stein som är VD på Another View.

Jag ser fram mot att börja på Another View. För mig känns det som ett naturligt steg då Another View arbetar med kunder som har komplexa och intressanta utmaningar. Jag hoppas kunna komplettera med ytterligare perspektiv i arbetet mot kundernas mål, säger Helena Berglund.

Another View grundades 2016 av Charlotte Mörner Stein och Marianne Ahlgren. Sedan 2018 arbetar även Bertil Wassén som konsult på byrån. Another View står för ett annat perspektiv och vår vision är att få människor att tycka att det är kul med förändring.

Några av Another Views kunder är Almega, Ikem, AniCura, IT&Telekomföretagen, Kompetensföretagen, Internetstiftelsen och ÅWL Arkitekter. Läs mer om oss på anotherview.se.  

Relaterat innehåll

Inget relaterat innehåll

Hör av dig!

14 + 1 =

Fyll i summan av siffrorna ovan för att visa att du är en människa.

Another View
Brahegatan 30
114 37 Stockholm

info@anotherview.se
0733-67 66 57