Vi söker ny kollega

Vi är en liten, men prima kommunikationsbyrå med spännande kunder. Nu söker vi en kommunikationskonsult med ett par års erfarenhet som vill vara med och tillsammans med oss utveckla byrån och våra erbjudanden.

Vi jobbar med kommunikation som verktyg i alla möjliga förändringsprocesser. Det kan handla om allt från att förändra en företagskultur och driva opinion till att stötta i krissituationer eller jobba med Instagraminlägg – vi fixar det!

Förutom att vara en allmänt härlig person vill vi att du:

  • Har 1-2 års konsulterfarenhet från byrå.
  • Tycker att det är kul att leda projekt och utveckla kundrelationer.
  • Förstår hur man använder kommunikation som affärsdrivande verktyg.
  • Har ett personligt driv och vill utvecklas.

Vi utgår ifrån att du rör dig lika bekvämt i både digitala och traditionella medier och att du är intresserad av hur båda fungerar och utvecklas. Du har ett stort intresse för samhällsfrågor och får gärna ha bakgrund inom politiken. Vilken utbildning du har är inte så viktigt för oss. Huvudsaken är att du är en god skribent, har ett personligt driv och ett genuint intresse för kommunikation.

Om oss:

Vi har lång samlad erfarenhet av det mesta inom kommunikation. Våra kunder finns inom många olika branscher och gemensamt för dem är att de prioriterar kommunikationsarbetet och använder det som verktyg i sin utveckling och affär. Eftersom vi är en liten byrå jobbar vi med både högt och lågt allihop. Vi har också ett finfint nätverk vi använder när vi behöver kompetens vi själva saknar. Det viktigaste för oss är att vi har kul och är stolta över det vi gör. Läs mer om oss, våra kunder och vilka tjänster vi erbjuder.

Förutom marknadsmässig lön erbjuder vi sex veckors semester, pensionsavsättningar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och kompetensutvecklingspott.

Maila din ansökan till info@anotherview.se senast den 21 maj. Vi intervjuar löpande så vänta inte. Har du några frågor är du välkommen att ringa Charlotte på 0733-676606 eller Marianne på 0733-676657.

Sök, det blir kul!

Another View
Brahegatan 30
114 37 Stockholm

info@anotherview.se
0733-67 66 57

Webbdesign & utveckling | Lakky