Projektledare Another View

Vi är en PR- och Kommunikationsbyrå med ett stort engagemang gentemot våra uppdragsgivare. Vi arbetar ur ett brett perspektiv, gärna med komplexa utmaningar och våra kunder är både större och mindre företag samt organisationer. Eftersom uppdragen blir fler söker vi nu en Projektledare. I rekryteringen samarbetar vi med Lotta Martin. Kontakta gärna henne på lotta@martinpartners.se.

av | 4 nov 2019

Vad vi söker:

I rollen som Projektledare kommer du bl a att:

  • Planera, sätta struktur och kvalitetssäkra flera av byråns uppdrag.
  • Agera kundansvarig samt operativt driva egna projekt med allt vad det innebär.
  • Arbeta ”hands on” i projekten vilket kan innebära att ansvara och agera processledare för workshops, arbeta fram strategier eller helt enkelt skriva tongivande och välformulerade texter.

Din profil och dina erfarenheter:

Vi vill att du har arbetat ca fem år på PR- och Kommunikationsbyrå. Vi ser allra helst att du arbetat med större bolag och organisationer som dina kunder och tycker att det är riktigt kul med komplexa uppdrag.

Du har en akademisk examen, men inte nödvändigtvis inom kommunikation. Vi värdesätter dock om du har kompletterande utbildning inom PR och Kommunikation.

Som person är du självklart kommunikativ med fokus på att leverera. Du inger förtroende genom din trygga personlighet och värdesätter att bygga relationer. Du har en stark integritet och kan stå för dina åsikter likväl som du bjuder in andra. Självklart är du strukturerad och har ett stort intresse för kundens affär och behov.

Another View är en lite mindre byrå vilket gör att du måste gilla att arbeta i en bred roll. Vi ser gärna att du har ett prestigelöst förhållningssätt. Du är en lösningsorienterad person med en slags ödmjuk pondus.

Another Views kultur genomsyras av professionalitet och tydlighet. Men det är minst lika viktigt att ha kul på jobbet.  Alla ska känna sig delaktiga och alla bidrar. Här arbetar vi med transparens och uppskattar starka idéer och nya initiativ. Vi har mycket energi och är dedikerade våra uppdrag.

Vi sitter i trevliga lokaler på Brahegatan. Vi träffar kandidater löpande så kontakta Lotta på lotta@martinpartners.se asap.

Relaterat innehåll

Inget relaterat innehåll

Hör av dig!

5 + 15 =

Fyll i summan av siffrorna ovan för att visa att du är en människa.

Another View
Brahegatan 30
114 37 Stockholm

info@anotherview.se
0733-67 66 57