Vi vill att våra kunder ska tycka om att förändra och förändras

Vi på Another View vill att det ska vara enkelt och roligt att jobba med oss, oavsett om du är kund, leverantör eller samarbetspart. Vi gillar långsiktiga relationer och är hellre samtalspartner än någon som pekar med hela handen. Vi står för ett annat perspektiv och vill få människor att tycka att det är kul med förändring.

Charlotte Mörner Stein

Jag började jobba med kommunikation i mitten av 1990-talet och det var då jag förstod vikten av att den interna kulturen möter den externa kommunikationen. Samtidigt såg jag hur utmanande det var för företag och organisationer att synka den interna och externa kommunikationen. Sedan dess har jag drivits av att hjälpa företag att nå sina mål med ärlig, välplanerad och nytänkande kommunikation.

Marianne Ahlgren

Jag har jobbat med kommunikation i mer än 20 år. Först i politiken, sen som pressansvarig och som kommunikationskonsult med förändringsfokus. Jag älskar att jobba med organisationer som har komplexa kommunikationsbehov och tuffa utmaningar. Genom att göra det krångliga begripligt kan vi hjälpa företag och organisationer till verklig förändring.

Helena Berglund

Jag kommer närmast från fackförbundet IF Metall där jag jobbat som utredare med fokus på energi- och klimatfrågor. Dessförinnan arbetade jag med opinionsbildning och strategisk kommunikation som konsult på Rådhusgruppen City. Jag har en pol. kand. i Nationalekonomi från Stockholms Universitet.

Hör av dig!

13 + 15 =

Fyll i summan av siffrorna ovan för att visa att du är en människa.

Another View
Brahegatan 30
114 37 Stockholm

info@anotherview.se
0733-67 66 57