Det är vi som är Another View

Vi vill jobba nära våra kunder, och inte vara så konsultiga. Det ska vara okomplicerat att jobba ihop med oss. Och roligt!

Marianne Ahlgren och Charlotte Mörner Stein startade kommunikationsbyrån Another View 2016, eftera att ha arbetat med kommunikation på olika sätt i mer än tjugo år. Bland annat jobbade vi tillsammans på PR-byrån Springtime, med kunder från både näringsliv och samhälle. Vår gemensamma drivkraft är förändringen: Att få bidra med ett nytt perspektiv, och se hur kommunikationen leder till resultat. Sedan 2022 arbetar också  Moa Thorsell och Emma Fritze på Another View. Läs mer om våra kunder här.

Marianne Ahlgren

Jag har jobbat med kommunikation i mer än 20 år. Först i politiken, sen som pressansvarig och som kommunikationskonsult med förändringsfokus. Jag älskar att jobba med organisationer som har komplexa kommunikationsbehov och tuffa utmaningar. Genom att göra det krångliga begripligt kan vi hjälpa företag och organisationer till verklig förändring.

Charlotte Mörner Stein

Jag började jobba med kommunikation i mitten av 1990-talet och det var då jag förstod vikten av att den interna kulturen möter den externa kommunikationen. Samtidigt såg jag hur utmanande det var för företag och organisationer att synka den interna och externa kommunikationen. Sedan dess har jag drivits av att hjälpa företag att nå sina mål med ärlig, välplanerad och nytänkande kommunikation.

Moa Thorsell

Jag började min karriär inom journalistiken och har sedan arbetat som strategisk kommunikatör – senast på arbetsgivarorganisationen Almega. Dagens kommunikationsmöjligheter är oändliga, och jag vill hjälpa organisationer att navigera rätt och våga skapa budskap som gör skillnad.

Emma Fritze

Jag har en fil kand i politisk antropologi från Uppsala universitet och kommer närmast från ett vikariat som nyhetsreporter på Eskilstuna-Kuriren. Dessförinnan har jag praktiserat på Nya Kompisbyrån och frilansat på tidningen Ergo. Med antropologiska glasögon tar jag sikte på människorna bakom kommunikationen, vilket kan leda till helt nya upptäckter och insikter.